Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

földmunka, épületbontás

kifejezésre
1

Földmunka, épületbontás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kres-bau Kft.

  Kres-bau Kft. - Földmunka, épületbontás - Tudakozó.hu Kres-bau Kft. - Földmunka, épületbontás - Tudakozó.hu Kres-bau Kft. - Földmunka, épületbontás - Tudakozó.hu

  1044 Budapest, Váci út 30.

  Cégünk földmunkákkal foglalkozik: bontással, nagytömegű mélyépítéssel, illetve nagytömegű szóródó áru szállításával.


  Részletek
 • 2. Hungarotrans Sped Kft.

  2463 Tordas, HRSZ. 0103/12.

  Cégünk, a Hungarotrans Sped Kft. a 2000-es évek eleje óta foglalkozik fuvarozói tevékenységgel. Családi vállalkozásként, 2 magyar tulajdonossal üzemel. Egyik telephelyünk Budapest, XXII. Angeli úton, az M0-s autópálya mellett található, a másik telephelyünk az év folyamán készül el az M7-es mellett, Budapesttől 20 km-re. Cégünknél az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer üzemel.
  Folyamatosan bővülő járműparkunk közel 50 tehergépjárműből áll. Új gépjárművek beszerzésénél fokozot...


  Részletek
 • 3. Calippo Kft.

  8200 Veszprém, Iskola u. 6.

  A Calippo Szállítmányozási és Szolgáltató Kft ezennel megkülönböztetett tisztelettel köszönti minden törzs- és leendő utasát.
  Cégünk több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, mely során nemzetközi és belföldi személyszállítási tevékenységgel foglalkozik.
  Ez idő alatt megrendelőinket eljutattuk Európa összes országába, de jártunk Iránban is, mely megkülönböztetett megbízást jelentett számunkra.
  Elmondhatjuk, hogy több mint 5 éven keresztül szállítottuk utasainkat hetente több alkalommal Görögország e...


  Részletek
 • 4. Vépfu Kft.

  6100 Kiskunfélegyháza, Jegenye u. 1.

  A társaság 2001. júniusában átalakulással jött létre a Vízhányó László egyéni cégből, amely 1990-től működik.

  Kezdetben fő tevékenységünk a belföldi közúti teherszállítás és autódaruzás volt, mely főként az építőiparra összpontosult.
  Az idők során bővítettük gépjárműparkunkat, kiegészítettük földmunkagépekkel, így társaságunk rendelkezik azokkal a gépi eszközökkel, amelyek birtokában a közmű és útépítés megvalósítását végző társaságok beszállítójaként tevékenykedünk. Önállóan pedig épületbontást, útala...


  Részletek
 • 5. Domb-Bau Kft.

  2083 Solymár, Gorkij u. 4.

  Bobcat típusú univerzális mini­kotró és rakodógép­ekre specializálódott vállalkozás a következő munkák elvégzését vállalja Budapest­en és környékén:
  talajfúrás, alapkiásás, rakodás, árokásás, betontörés, raklapos anyagmozgatás, talajfúrás 20-30-40 cm /2.5 m mélység­ig/ ,kertrendezés, épületbontás komplett kivitelezés­e, pincetömb kiemelés,kertépítés és egyéb speciális földmunkák.


  Részletek
 • 6. D-Astra & Soós Bt.

  6753 Szeged, Kőrös sor 47.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak